Profil- CV foto 

Ønsker du bilder av deg selv som skiller seg ut fra vanlige amatørbilder?

La en profesjonell fotograf portrettere deg for bilder til din CV, jobbsøknad, PR-fremstøt, profilbilde for sosiale medier, annonsering, markedsføring, nettside eller web, -eller andre steder hvor du ønsker å skille deg ut i mengden! 

Uansett yrke eller aktivitet, næringsdrivende, kunstner, forfatter, musiker, danser, sanger etc.  

Jeg kan ta kreative bilder som får frem din personlighet, og som du vil ha stor nytte av i din videre karriere. Jeg kommer gjerne til deg og vi setter av et par timer til å fotografere ute/ inne, - avhengig av hva du ønsker. 

Du vil få akkurat de bildene du trenger, helfigur, halvfigur, og portretter, i den settingen du trives i og der du føler deg mest avslappet. Antrekk kan varieres, - og kjønn, alder eller utseende spiller ingen rolle. Her er alle hjertelig velkommen til fotografering. 

Jeg lager både fargebilder og s/h - og du vil få flere ulike oppsett.

Jeg fotograferer også band, sangkor eller gruppe, forening, samling, møte etc.

 

The BEEMS i aksjon!

------------------------------------------------------------------------

Har du lyst til å prøve deg som Modell?

 

Ønsker å få tatt bilder av deg selv som ikke bare skal være vanlige portretter, men spesielle bilder som kan forstørres og gis bort som en gave til nære og kjære? Jeg fotograferer deg der du vil, ute eller inne, hjemme eller på en valgt location. Antrekk og stil bestemmer du selv, men i løpet av et par timer finner vi mange ulike muligheter og uttrykk, som du garantert vil bli fornøyd med! Har du lyst til å prøve deg foran kamera i studio - så ordner jeg selvfølgelig også dette!

Kontakt meg for å diskutere opplegg og tid for fotografering. Jeg ser frem til å høre fra deg!