Litt info om kursholder

Undertegnede har i over 10 år drevet med undervisning i fotografering, holdt kurs, foredrag og fotoworkshops over hele landet.

Jeg arbeider til daglig som reklamefotograf og har ulike oppdrag som gir meg mange faglige utfordringer. Fotokursene gir meg andre utfordringer som jeg setter stor pris på. Min viktigste tanke er å formidle fotoglede!

Jeg føler meg priviligert som kan leve av min hobby. Fotograferingen har fulgt meg siden skoledagene og blitt et fast punkt i tilværelsen. Fra mine første erfaringer i et svart/ hvitt mørkerom med film og kjemikalier, flere år i fotobutikk, og tid som freelancefotograf i Oslo. 

Jeg har også bred erfaring fra 10 år som aktiv reklamefotograf i New York City, USA. Mitt liv har vært opplevd gjennom et kamera!

Fotokursene har gitt meg mange hyggelige møter med mennesker som har blitt "bitt av basillen". Jeg kjenner meg igjen i deres søken etter mer informasjon og kunnskap om hvordan kamera kan utnyttes på best mulig måte. Ved å bli venn med ditt kamera kan du ta de bildene du ønsker, - ikke bare de som kamera tar på Auto!

Et kamera er et verktøy og din kreativitet og fantasi kan gi deg fantastiske bilder når dere spiller på lag. Dette kan jeg bidra til å hjelpe deg med, ved å gi deg de tips og grep du trenger å kjenne. Jeg håper vi sees på et fotokurs, - på fjellet eller i Oslo!

Har du spørsmål om kurs, foredrag om et tema innen fotografering eller annet - Kontakt meg!

 

Hilsen fotograf Olav Erik Storm

 

Min hjemmeside

Har du lyst til å titte litt mer på hva jeg pusler med som reklamefotograf kan du også følge denne linken;www.stormphoto.no

 

PS; Proff fotografering

Hvis du eller ditt firma/ jobb/ bedrift trenger en fotograf til å ta bilder av produkter, interiører, portetter av ansatte, gruppebilder, events eller annet, så kontakt meg. Visuell kommunikasjon og markedsføring er viktig og sammen kan vi sørge for at du/ dere får akkurat de bildene som trengs for å få bedre synlighet og salg! Ingen jobb er for liten eller stor...!