Proffklubben

Jeg har hatt mange kursdeltagere gjennom mange år som formidler av fotografering og kreativ bruk av kamera. Noen av mine kursdeltagere har etter avsluttet grunnkurs, og videregående kurs, - ikke lyst til å gi seg. De har ønsket å fortsette læringen og utfordringene som de har fått gjennom kurskveldene. For å gi disse fotoentusiastene et interessant og utfordrende tilbud startet jeg for en god del år tilbake; Proffklubben.
Grunnen til navnet var at de nå ville få prosjekt-oppgaver som var utformet lik de jobber som en proffesjonell fotograf kunne få. Vi er innom de fleste felt som reportasje, dokumentar, landskap, streetphoto, utsmykning, stillife, modellfoto, - og mye mer.
 
  Modellfotografering
 
Proffklubben møtes hver 2-3 uke og har bildegjennomgang med tilbakemeldinger, vi møtes på ulike steder rundt om i Oslo og fotograferer, vi møtes for å gå på utstillinger, ha teori gjennomgang og tester ut diverse teknikker, etc. De som er med meg i denne gruppen har et sterkt personlig ønske om å utvikle seg som fotograf og som visuelle formidlere. Prosjektene de løser kan være omfattende og kan ved første øyekast virke umulige. Men med god planlegging, seriøs jobbing, og en god posjon talent kommer de fleste med fantastiske løsninger som det står stor respekt av! Jeg har mange ganger blitt utrolig imponert over nivået på deltagerne i Proffklubben. Og de fortsetter å imponere meg!
 
 Portrett i miljø
 
Vi er nå en liten og dynamisk gruppe på 8 fotografer og flere har vært med meg i mange år. Det er alltid hyggelig når vi møtes og det sosiale er en viktig del av totalopplevelsen. Vi er ofte på location og utfordringene kan være alt fra action-foto, til portrett, dokumentasjon, motefotografering osv. Variasjon og bredde gjør Proffklubben til en inspirerende gruppe og de som er med meg nå har ingen ønsker om å gi seg med det første! Det er jeg veldig glad for. 
For å bli vurdert til Proffklubben må du ha vært igjennom både grunnleggende og vidergående kurs med meg og fremdeles ha et sterkt ønske om å utvikle deg videre som fotograf. Deltagere i Proffklubben bruker mye tid på å fotografere prosjekter og delta på kurskvelder. 
Her må man være 100 % engasjert!
 
 Action fotografering
 
Fra våren 2018 er Proffklubben ikke lenger et tilbud gjennom Folkeuniversitetet, men holdes av meg i privat regi. Det gir oss mer fleksibilitet med hensyn til varighet, valg av lokasjoner, og tid til fotografering. Det har også gitt bedre oss mulighet til å kombinere kurskvelder med hyggelig samvær, litt mat og drikke og god tid til diskusjon og samtale rundt våre prosjekter. 
Ta gjerne konatkt om du har spørsmål rundt Proffklubben, - og tanker om at dette kunne være noe for deg!