Portrettfotografering på VALKA.

08.11.2017 11:47

Lørdag 18. november kommer Proffklubben til Valkyrien Restaurant på Majorstuen. Dette er en gruppe fotoentusiaster som under ledelse av fotograf Olav Storm, får ulike fotografiske prosjekter og oppgaver å arbeide med. Vi fotograferer i studio og på ulike lokasjoner, og trives med å kunne ta gode bilder, og utvikle det visuelle formspråket. Gruppen består av 8 deltagere og vi møtes annenhver torsdag i lokaler i Nydalen.

Prosjektet Valka dreier seg om å ta gode og karakteristiske portretter av mennesker fra et spesielt sted eller miljø. Restauranten i Kirkeveien har en egen stil og sjarm som det dessverre blir færre og færre igjen av i Oslo. Det gjelder også gjestene som ofte er lokale bypatrioter som har spennende levde liv bak seg. Vi søker vanlige, naturlige mennesker som ikke er så opptatt av trender og av hva som er "in" akkurat denne måneden. 

Vi mener at dette er spennende fotografiske utfordringer og bilder som kan gi sterke karakter-portretter. Vi ønsker å være tilstede på en diske måte, lytte og samtale med gjester, samt få mulighet til å ta noen portretter i det rette miljøet som Valka tilbyr. Dette er basert på 100 % frivillighet og vi vil kun fotografere de som selv ønsker å bli portrettert. Du vil få med deg hjem et bilde fra opptakt, samt motta bildefilen digitalt på din mail etter noen dager. Vi leker også med ideen om å kanskje bygge en fotoutstilling av områdets "bypatrioter". Dette selvfølgelig igjen med godkjenning fra de som er blitt fotografert.

Proffklubben takk for en veldig spesiell aften med nye venner, gode samtaler, spennende mennesker og nye kontakter. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning!