Litt av hvert

14.11.2013 17:06

Lisbeth; Tusen takk for et utrolig morsomt og innholdsrikt kurs! Flotte turer, gode oppgaver, perfekt vær (!), super turguide, deilig mat, hyggelige folk og ikke minst enestående undervisning og tilbakemeldinger fra en aldri hvilende kursleder! ;-) I`ll be back!


MANDAGSKLUBBEN. Jeg har gledet meg til hver mandag disse ti ukene, men nå er det siste leksjon, og det er så synd :( Det har virkelig vært et lærerikt og fantastisk bra kurs. Du har vært en super pedagog! Tusen takk! Siste innlevering har du her. 

Hei igjen...

Vil bare sende en stor takk for et hyggelig opphold på fotokurs på Venabu..
Kurset var både svært lærerikt og hyggelig. Det er imponerende hvordan du gir av deg selv.. og med full innsats og positivitet til "langt på natt", som gir oss 110% valuta for pengene. Du tilpasser elegant nivået til oss deltagere.. og foruten dine bunnsolide kunnskaper, så har du kommentarer som holder humøret på topp under hele kurset :-)
 
Det hele var en veldig positiv opplevelse.. og jeg kommer tilbake neste år, og da sikkert med flere fra fotoklubben.
 
Ha en fortreffelig dag !
Med vennlig hilsen
Øystein
 
Hei Olav
Takk for fint fotokurs på Venabu - Du har virkelig laget et flott kurs - for meg fungerte det fint og det var akkurat passe antall deltagere. Men fortsatt må jeg nok bruke tid på å lære kameraets inn stillinger. Når man er femti og har brukt "auto-innstilling" i tretti år, - tar det tid å lære noe nytt. Men jeg lærte mye nytt, nå går jeg med "jukselapp" og tar bilder på forskjellige innstillinger, - for å lære. Har deltatt på et kurs i vinter med 50 deltagere der jeg ikke klarte å følge med på noe.
Som jeg nevnte, bruker jeg en del tid på scrapbooking - kjempemoro - så snart blir det et album fra Venabu-fotokurset å finne i hylla mi snart. 
Nok en gang takk for sosialt og inspirerende kurs - din entusiasme smitter!
 
Mvh
Eva
 
Hi Man !

Takk for sist og utmerket kurs. Som sagt så er du en god pedagog. Så er
du også heldig som har så motiverte elever. Som fotoproff lager du også
fantastiske presentasjoner.
Jeg hadde meget stort utbytte av kurset, og kan godt tenke meg å stille
på høstsamlingen.

Ha en fotografisk sommer.

Arne 
 
Nå har jeg snakket med flere som var på medlemsmøtet hvor du holdt foredrag, og den samme tilbakemeldingen får jeg fra alle. Og de sier at du var kjempespennende å høre på, og at det du formidlet passet både for nybegynnere og de som er mer erfarne. Det synes jeg var kjempeflott. Ha en riktig god fotouke!
 
Stor klem fra
Mona
 

Hei Olav,

Først og fremst takk for et strålende kurs i sommer, fullt av fryd og glede og læring. Engasjementet mitt var så oppslukende at jeg fikk et par ukers vakuum etterpå, der jeg ikke tok noen bilder, men nå er jeg i gang igjen! 

Mvh Dag 

Tusen takk for at du stilte!

Radioinnnslaget om vinterfotografering blir sendt i P2 i dag ca kl 16.20. Hele Kulturnyttsendingen finnes på nettet etter det.
 
Jeg skulle gjerne holdt på i både 5 og 6 minutter på lufta,  men jeg synes i alle fall vi fikk noen fine radiobilder  - og gode råd ut av det hele. 
For øvrig hadde jeg jo selv en trivelig og interessant arbeidsdag i går.
 
Ü. Jeg kommer gjerne tilbake hvis det skulle bli aktuelt igjen!
 
Venlig hilsen Pernille A.
Kulturnytt NRK
 
> Subject: Gjesteforeleser Fotoskolen
>
> Hei Pia!
> Tenkte jeg skulle gi deg tilbakemelding av gårsdagen:
> Det var super bra!! Kjempe inspirerende!! Takk takk
> for at du fikk til et besøk! Vi lærte masse, og jeg
> tror faktisk alle syntes det var utrolig kult å høre
> Olav Storms sine erfaringer, triks og tips! Han er
> kjempe dyktig, og jeg håper han også syntes det var ok
> å ha oss nybegynnere... Han klarte ihvertfall å få meg
> til å tenke og forsøke å finne igjen kreativiteten, og
> det å tørre/eksperimentere med saker og ting!
Morsomt!
>
> Ha en god dag videre!!!
> -eva
 

Hei Olav!

Her kommer en stor takk fra meg for en fantastisk flott weekend på Venabu, bedre sent enn aldri. Synes Fototreffet var veldig bra, hyggelige fotografer av alle slag. Det var mye inspirasjon å hente og jeg syntes at jeg fikk mye ny kunnskap innen foto som legger seg inn på "harddisken". Tusen takk spesiellt til deg med all din humor, organisasjonsevner og fagkunnskap.
 
Masse hilsener fra en som håper å kunne være med til neste år.
Ellen-Maria
 
Det var på tide å "ta tilbake" fotograferingen fra det digitale speilreflekskameraet. Hvis noen føler det samme er kursene til Olav Erik Storm på Venabu Fjellhotell midt i blinken. Helt topp å få frisket opp fotokunnskapene på Venabu. Etter en tid med utilfreds bruk av "auto" kjenner jeg nå fotoglede igjen :) Takk for et hyggelig opphold og intensiv kursing med positive vibber!
 
Jan Otto E.

 

Hei Olav. Takk for eit fantastisk fint kursopplegg med teori og praktiske øvelser, og for ikkje å snakke om positive gode tilbakemeldinger på arbeidet vårt. Takk for ei fantastisk fin helg med deg og vertskapet på Venabu.

Ståle T.

 

Hei Olav!
Vil med dette få takke for et supert fotokurs på Venabu! 
Rammene og tilretteleggingen var perfekte - en fin blanding av teori, praksis og sosialt samvær. 
Jeg opplevde kursholder som faglig dyktig, en god formidler og motivator. Som selvlært amatør er det utrolig flott å få konstruktiv tilbakemelding på bilder man tar fra en profesjonell fotograf, og jeg skal gjøre mitt beste for å ta med meg rådene og innspillene videre:) 
Vertskapet selv er dyktige fotografer, imøtekommende og varme personer, og ikke minst kunnskapsrike på lokalhistorie, tradisjoner, geografi, flora og fauna. De gode måltidene og samspillet med kursgruppen, kursholder og vertskap ble for meg prikken over i´en for et lenge etterlengtet kurs! 

Linda.