Fototreffet på Venabu 2023

24.06.2024 09:37

F-16. er historie, - og et minne for livet.

Nok engang har fjellet vist seg fra sin beste side og vi har kost oss både inne og ute på tur. 4 meget innholdsrike dager har det blitt og med mange bilder har blitt foreviget. Tur til Dørålen står fast på programmet og skuffer ALDRI...! Det finnes ikke mange steder som til de grader overrasker, inspirerer, og utfordrer oss om fotografer. Endringer i lys og vær gir stadig nye opplevelser. 

Med en fotoutstilling som Fototreffets største utfordring er turen til Dørålen noe som har blitt et høydepunkt. Resultatet overgår våre forventninger hvert år..! Når bildene er ferdig printet og montert, og funnet sin plass på veggen i vårt galleri, er det en alltid en glede å se hvordan naturen kan gjengis med ulike fotografers blikk. Her er det høyt nivå og alle kan være utrolig stolte over det de har presentert.

Det har også blitt Foto- Quiz og musikk, med vårt eget Fototreff Band! Nyskrevne sanger har blitt sunget og stemningen har tatt nye høyder. Fototreffet spiller på mange strenger og er nok ulikt ethvert annet "fotokurs". 

 

Tusen takk for din deltagelse i år - og velkommen tilbake i 2024.

Hilsen fra kurslederne.