Fototreffet 2022 - 15 års-jubileum!

25.10.2022 21:22

15-18. september 2022 feiret vi Fototreffets 15-års jubileum på Venabu. Utrolig at det har blitt så mange år! Vi hadde ikke trodd det dengang vi startet dette prosjektet i 2008...! Sammen med 20 engasjerte og dyktige fotoentusiaster har vi hatt en veldig hyggelig og solial langhelg sammen. Vi har besøkt Rondane Nasjonalpark igjen, som også i år gav oss flotte høstfarger og mange spennende motiver. Vi har også hatt en fin dag i Flaksjølia over Flaksjøen med oppgaven; Familie! Hyggelig med lunch ute i Dørålen, - og i lavo etterpå for å få litt varme i kalde fingre og tær. 

Årets fotoutstilling kom effektivt og elegant opp på veggen i vårt lille galleri, - og gjør like stort inntrykk hvert år! Veldig mye kreativt og flott. Etter arbeidet med å rigge utstillingen - ble det musikk i stuen, med Dag, og Jan Erik og Erik. Et meget hyggelig innslag, som vi selvfølgelig vil ta med oss videre.

Vi har hatt bildegjennomgang på fredag og søndag med konstruktive tilbakemeldinger til alle våre deltagere.

Erik, Jørn og undertegnede blir like imponert hvert år over nivået på bildene som våre deltagere leverer. Vi avslutter som vanlig med premiering og med god hjelp og støtte fra Scandinavian Photo hadde vi noe til samtlige å ta med hjem!

Årets Fototreff går inn i historien som et meget vellykket treff og tilbakemeldingene viser at folk er fornøyde med opplegget. Det gir oss stor glede, og lyst til å ta fatt på nye planer for Fototreffet i 2023. 

Tusen takk til alle våre deltageer for super innsats, godt humør og flotte bilder!

Vi ser frem til nye møter på Venabu.

Hilsen fra Erik - Jørn - og Olav.