Fototreffet 2020

09.07.2020 17:18

Fototreffet 17-20. september 2020 har (heldigvis) gått som planlagt. Vi har gjort en god del justeringer i forhold til Covid-19 smittevern og fulgt de retningslinjer som våre Helsemyndigheter pålegger alle som arrangerer kurs og samlinger. Vi har satt maks-tallet for deltagere til 25 og sørget for at alle får god plass og eget bord i møterommet. Det har også fungert bra under transport med minbusser og for våre felles måltider i spisesalen. Vi har hatt 4 hyggelige dager sammen og fotofamilien har fått noen nye medlemmer, som vi håper vil bli med oss videre!

Utflukt til Dørålen fredag gav oss vind, sol, regn, regnbue, overskyet, blå himmel - og alt i mellom...! Været skifter hele tiden og ingen dager er like. Dette er sjarmen med Rondane og utfordringen for en ivrig fotograf. Resultatet har blitt mange flotte bilder og dramatiske naturperler på veggen til utstillingen. Fototreffet gir oss god tid til å tilbringe en hel formiddag ute i samme området og det betyr at man kan ta seg tid til å vente på skiftninger i lyset.

Lørdagen ble tilbrakt ved Lunntjønn i et fanatstisk høstfarget landskap og med temperaturer som på en vakker sommedag! Årets tema var; "Kjærlighet" - og med dette i bakhodet gikk våre deltagere seriøst til verk med å finne de mest originale motiv og vinklinger. Etter et kreativt gruppebilde bar turen tilbake til Venabu for utelunch ved vannet. Dette er en tradisjon som vi alle setter stor pris på, - og med Tony som kokk og grillmester, sol og blå himmel, - så finnes det ikke mye bedre enn en slik stund med gode venner.

Utstillingen skal på vegg, bilder skal finpusses i Photoshop og Lightroom, printing og montering og plassert i riktig rekkefølge, høyde og avstand på veggen i vårt lille galleri. I år ble dette arbeidet utført på rekordtid - og med en kosert som gevinst! Tusen takk til Erik D. og Dag S. for det musikalske innslaget, - før vi avsluttet en lang dag med nattmat.

Søndagen gikk med til avstemming, bildegjennomgang med personlige tilbakemeldinger, foredrag om action-fotografering og opptelling og utdeling av premier til våre dyktige deltagere. Fototreffet 2020 var vårt 13-ende, - og kunne blitt sløyfet pga. virus og diverse utfordringer, - men går nå inn i rekken av Fototreff som ble meget vellykket, - i følge de tilbakemeldinger som ble levert etterpå!

Vi takke alle vårde deltagere for super innsats og hyggelige dager på fjellet.

Velkommen tilbake i 2021, 16-19. september 

 

Her er link til vår hjemmeside; www.fototreffet.info/

 

Hilsen fra Olav