Fototreffet 2019

30.07.2019 23:40

Fototreffet 2019 er historie - og en meget god og hyggelig sådan. En flott gruppe fotoentusiaster, mange kjente og kjære ansikter og mange nye! Vi ønsker alle som er glad i fotografering hjertelig velkommen til Fototreffet, og hvert år blir fotofamilien utøket. 4 dager i fotoboblen, hyggelig sosialisering både inne og ute, flotte turer ut i fjellet og til Rondane Nasjonalpark har gitt mange gode nye minner både i hodet og på minnekortene. Erik, Jørn og undertegned arbeider gjennom året med ideer og planer for hvordan vi kan lage et best mulig Fototreff. Da er det fantastisk å både høre gode tilbakemeldinger og se at våre deltagere hygger seg og setter pris på opplegg og arrangementet.

I år har vi også hatt ulike innslag, både inspirasjonsforedrag og bildevisninger, tekniske og kreative innspill, koselig lunch og grilling ute ved vannet, og sist men ikke minst en flott fotoutstilling. Fototreffet har også gitt oss musikalse innslag og til og med dans i møterommet! Det er ikke mange fotosamlinger som kan by på tilsvarende variasjon av både fotografering, videoinnslag, fotoutstilling og musikk-konsert!

Vi takker alle som har deltatt på årets Fototreff og håper å se dere igjen i 2020. Vi arbeider videre og vet at vi har et konsept som skiller seg ut i jungelen av fotokurs-tilbud. Ingen andre samlinger er som Fototreffet! Det er ikke bare vår påstand, men den respons og tilbakemelding vi får etter søndagens lunch! 

Ønsker du å få mer informasjon om Fototreffet så vil det være smart å holde et våkent øye på vår nettside; fototreffet-pa-venabu.webnode.com/

Informasjon og program for 2020 vil komme på plass etterhvert som det tar form i løpet av de neste kommende måneder.

Kanskje sees vi på Venabu i september 2020. Velkommen til Fototreff.

Hilsen Erik - Jørn og Olav