Fototreffet 2015

03.11.2017 18:59

Høstens store samling for fotointeresserte; Fototreffet på Venabu Fjellhotell har blitt gjennomført slik som vi hadde håpet. Med både kjente og kjære deltagere som har vært med oss tidligere år, og med mange nye "familiemedlemmer" som har blitt en ny og viktig del av Fototreffet.

Gjennom 4 dager har vi hatt hyggelig samvær inne og ute, interessante bildevisninger, foredrag og tekniske gjennomganger, kreative og ville videoklipp fra ulike hendelser og mye moro! Høydepunktet på Fototreffet vil alltid være prosessen frem mot en flott fotoutstilling. Også i år med oppgaver som ble løst ute i fjellet, bearbeidet, og printet ut, montert og hengt på veggen i vårt galleri. I løpet av en lang lørdag kom alle bilder opp på veggen og inntrykket av en proff og meget flott utstilling er et viktig minne fra denne langhelgen.

For oss 3 kurslederne, Jørn, Erik og Olav har Treffet blitt en viktig del av vår fotografiske kalender. Å kunne forberede og arbeide oss frem til et program som vi håper vil falle i smak, og så få så mange hyggelige og positive tilbakemeldinger, betyr utrolig mye for oss! 1000 takk til alle dere som er med på å gjøre Fototreffet på Venabu til en uforglemmelig helg! 

Vi er i full gang med planleggingen av årets Fototreff som vil være 15-18 september 2016. Vi satser på å se igjen mange kjente ansikter og noen nye. Vi satser på kreativitet og fantasi i både oppgaver og utfordringer, informasjon og inspirasjon. 

Takk for deltagelsen og så sees vi på Fototreffet på Venabu!

Hilsen fra Jørn, Erik & Olav

 

Noen tilbakemeldinger og hilsner fra Fototreffet på Venabu Fjellhotell 2015;

Takk for flotte dager med kunnskapsrike, engasjerte, hjelpsomme og en smule "gale" kursledere  Gleder meg allerede til neste år.

Stor takk til dere ( Olav, Jørn, Erik, Lars) som gjorde dette til en fantastisk opplevelse. Gleder meg til neste år!

Takk for utrolige flotte dager i fjellet!!

 Tusen takk for fantastiske dager både fotofaglig og sosialt. Fototreffet 2016 er allerede markert i kalenderen for neste år.

Hjertelig takk for en helt fabelaktig, minnerik, lærerik og sosial langhelg med "familien"!

Inspirerende dager sammen med inspirerende mennesker. Vi møtes neste år! 

Tusen takk for en utrolig fin langhelg, tenk å kunne være så heldig som å få dele en langhelg sammmen med så mange fine mennesker,,,,,,,og Olav Erik Storm,,Jørn Areklett Omre og Erik Damsgaard,,,,, jeg har ikke ord,,,dere er helt fantastike, gleder meg til neste år,,,,!

 Tusen takk for inspirerende og morsom fotohelg.

 Fotokurs i særklasse! Tusen takk til dere alle for fantastiske dager!

Herrrlig fotohelg med fantastiske mennesker! Ble inkludert i storfamilien fra første stund 

 

 Gleder meg til fortsettelsen. . . .