Fototreffet 2011

19.11.2018 16:33

Fottreffet 2011 haddde vi gleden av å ha med oss en av norges beste dyr- og fuglefotografer, samt grunnlegger og redaktør av Natur og Foto; Baard Næss. Baard er en habil fotograf som har bred erfarinmg fra både hjemlige trakter og mer eksotiske reisemål. Hans bilder er til stor inspirasjon og glede for de av oss som fremdeles sliter med å både finne og fotografere "vanlige" fugler.

I tillegg tiol Baard har vi også gleden av å ha med oss Roger Brendhagen som også er en meget kjent og dyktig natur- dyr- og fuglefotograf. På Fototreffet 2011 var det nok faglig kunnskap og erfaring for å kunne besvare ethvert relebvant spørsmål om hvordan man går frem for å fotografere dyr. Både Baard og Roger har vist oss mange flotte bilder og foredragene har vært både morsomme og lærerike å følge.

 Erik, Roger, Olav og Baard.

Vi har hatt fine turer ut i fjellet og fotografert motiver fra bl.a. Atnasjøen. Flott lys og mange fine muligheter til å finne et bra motiv for konkurransen vår. På søndag hadde vi demonstrasjon av blotsbruk ute med modell. Dette var nok nytt for veldig mange og et glimt inn i en litt annen verden enn landskapsfotografering.

Flott gruppe med fotoentusisater, nydelig vær, flotte fordrag og bildevisninger og en super utstilling! takk for alle som bidro til å gjøre Fototreffet 2011 til en minnrik og hyggelig opplevelse. Velkommen tilbake til nye Fototreff.