Fotokursene for 2022 på Venabu

02.11.2021 13:21

Vi skriver snart 2022, - og et nytt blankt år legger foran oss. Det betyr at vi også ser frem til å kunne arrangere ny fotokurs på fjellet. Under finner du datoer for kurs som går fra vinter og vår - og til sommer og høst. Det er sikkert et kurs som passer for deg. 

Siden 2003 har vi holdt fotokurs på Venabu og mange hundre deltagere har vært med - både en og flere ganger. Noen er også blitt gjengangere og en viktig del av "Fotofamilien". Det er veldig hyggelig å møte både de som har vært med tidligere, - og de som oppdager Venabu og fotokursene for første gang! Du kan lese mer om fotokursene på Venabu her;storm-photo.cms.webnode.com/kurs-venabu-fjellhotell/

Her er kursene. 

Mer info kommer! 

Ta kontakt om du har spørsmål om kursene, - eller Venabu.

  • Vinterkurs - grunnkurs 21-23. januar 
  • Blåtimen - grunnkurs18-20. mars
  • Makrokurs - grunnkurs 17-19. juni
  • 5 dagers sommerkurs - grunnkurs 20-24 juni
  • Landskapsfoto - grunnkurs 12-14. august
  • Mellom to årstider - videregående 28-30. oktober
Se også nettside til Venabu for beskrivelse av kurs og hotell;
 
 
Vinterkurs 21-23. januar 2022.
Opplev vintereventyret med frisk og klar luft, snødekte trær, og et fjellområde med vakre fotomotiver. På januarkurset bruker vi god tid inne  med gjennomgang av fototeori, og god tid ute til å praktisere det vi har lært. Januarlyset gir gnistrende dager og fjellet viser seg på sitt flotteste. Motivene kan være både de store åpne landskap, samt de små detaljer som iskrystaller, og frost på trærne. Vi utnytter dagene godt og får med oss både soloppgang (som i januar er rett før frokost...!) - og om kvelden er vi ute og maler med lys. Vinter på Venabu er noe helt spesielt - og noe man kan leve lenge på. Vi bruker ski på tur ut i terrenget, - og du vil raskt oppdage at det er greit å ha planker på bena for å komme seg rundt i et dypt snødekket landskap. Alle kan være med på disse turene, uansett form eller skiferdigheter! Vi går ikke langt - og vi går ikke fort. Vi nyter dagen ute i det fri, med kamera og høy sosial trivselsfaktor! Alle får personlig hjelp og oppfølgning inne og ute. Velkommen til fjells og til fotokurset i vintereventyret.
Grunnkurs 21-23. januar 2022 kr. 5.050,-