Studèr hjemme; Fotokurs på nettet!

25.11.2015 16:40

Sammen med kursportalen utdannet.no/ utdannetlab.no har jeg laget et grunnleggende videokurs i bruk av digitalkamera; Bli en bedre fotograf! Gjennom innføring i kamerafunksjoner, innstillinger og menyer, vil kursdeltagere få berde forståelse for hvordan man som fotograf kan ta kontroll på fotograferingen. 

Med over 125 videoklipp, og nærmere 6 timers varighet guider jeg deg gjennom kamera- teknikk og oppbygging, valg av innstillinger for eksponering og lysmåling, foklusering og hvitbalanse. Det blir praktisk fotografering ute i fjellet og ved sjøen, i byen, dag og natt, portrett og makro, - og mye mer!

Hvis du ønsker å bli en bedre fotograf, og få mer kontroll på både kamera og motiver, - så er det en grunn til å ta en titt på dette kurset. Fordelen med et videokurs er at du selv bestemmer hvor fort du ønsker å gå frem, og når og hvor du vil studere. Du kan se klippene så mange ganger du ønsker og du kan sende meg kommentarer og spørsmål etter hvert.

Videokurset baserer seg ikke bare på speilrefleks-brukere, men uansett hvilket kamera du har, vil de grunnleggende innstillinger og menyer være de samme. Tanken er å kontrollere eksponeringen slik at du kan bruke kamera som et kreativt verktøy, - og ta de bildene du vil, - på din måte! 

Du kan kjøpe kurset - eller abonnere på det gjennom utdannet.no + ha tilgang til andre kurs!

Kontakt meg om du har spørsmål om nettkurset - eller logg deg inn for å se hva kurset inneholder;

www.utdannet.no/kurs/fotokurs-speilrefleks/

 Fra kurset; Panorering i motlys!

Noen tilbakemeldinger på kurset;