August, september og oktober på Venabu

28.07.2020 22:17

Oppsummering så langt....!

Sommerens fotokurs har gått veldig flott til tross for noen små virus...som har ønsket å stikke kjepper i hjulene for oss! Vi har hatt fulltegnede kurs både på makro, og sommerkurset. Alle er fornøyde med både opphold og innhold, - og vi har holdt på både helsen og humøret. 12 deltagere på makrokurset har fått øynene opp for de små motiv - og sett at med litt trening kan vi lage både kreative og spennende bilder av nesten hva det skulle være. Tusen takk for super innsats og mye moro! Legger ved noen bilde-eksempler:

Sommerkurset over 5 dager har også vært avholdt i fantastisk sommervær med over 20 pluss og sol hver dag! (viktig med god planlegging). Det har blitt mange flotte turer rundt om på fjellet, til seters og i dalene på begge sider av Venabu og Venabygdsfjellet. Dyktige og engasjerte deltagere har fått nye opplevelser, ny kunnskap og mer erfaring i å fange de gode motiver. 

Takk til dere alle - både på makro-kurset - og på sommerkurset. Dette må vi gjøre igjen! Noen bilder;

   

  

Fotokurset 21-23. august er fulltegnet. Velkommen til dere alle til Venabu og til en hyggelig fotohelg!

Fototreffet 17-20. september er nær fulltegnet, Vi setter strek ved 25 deltagere - og har nå 23! Ta raskt kontakt om du vil være med!

"Mellom to årstider" er årets siste fotokurs på Venabu i 2020; 30. okt. - 1.nov. Her er det fremdeles plasser. Veldig hyggelig om du blir med!

Velkommen til fjells og til nye opplevelser og ny fotoglede.

 

Hilsen fra Olav