August, september og oktober på Venabu

28.07.2020 22:17

Kurs i makrofotografering. Benytt muligheten til å bli bedre kjent med makrofotografering. Få øynene opp for de små motiv - og lær at med litt trening kan vi lage både kreative og spennende bilder av nesten hva det skulle være. Makrofotografering krever mye av fotografen og vi kan ikke stresse, hvis vi ønsker skarpe og god bilder. Det betyr at vi må ta det med ro og bruke god tid. I fotoboblen er det godt å være og hverdagens rutiner og krav orsvinner i gleden av å feste nye bilder på minnekortet.

 Makrofotografer tar en liten pause i jobbingen...!

Sommerkurset over 5 dager gir oss masse tid til å utforske områdene rundt Venabu. Det har blitt mange flotte turer på fjellet, til seters og i dalene på begge sider av Venabu og Venabygdsfjellet. Vi blir god tid til sosialisering på sommerkurset og nye opplevelser, ny kunnskap, felles måltider både inne og ute gjør at mange kommer tilbake til sommerkurset på venabu år etter år..!

Noen bilder fra sommerkurset. 

   

  Glade fotografer på sommerkurs!

Fotokurset i august - har Landskap og Portrettfotografering som hovedfokus. Vi nyter sommer på høyfjellet med fototur på lørdagen - og ny kunnskap om portrettfotografering på søndag. Begge dager blir det teori og praktisk fotografering, demonstrasjoner på hvordan vi kan få bedre bilder og hva vi bør tenke på både før, under og etter fotografering. Augustkurset er en super måte å bli bedre kjent med ditt kamera og lære hvordan ulike motiv, - krever ulik tilnærming. Bildet under viser Line som er sjefen på Venabu - og Pepp som er sjefen på alt det andre som skjer rundt på hotellet...!

"Mellom to årstider" Dette er alltid årets siste fotokurs på Venabu. Det blir en blandling av høst og vinter, hvor naturen får et røffere preg og motivene skiller seg ut fra de vi er vandt til å se. Vi får også tid til å male med lys på fredagskvelden. Her er det garantert noe du vil bli overrasket over og oppelve nye kreative muligheter! Lørdag tar vi turen ut og med oppgaver som skal løses blir det full fokus på motivene. Bildegjennomgang inne etterpå er alltid spennende, da alle ser uklike ting når vi er ute. Lørdagskvelden blir det Viltaften med 12 retter og fantastisk mat og drikke. Bare dette måltidet er verdt hele turen til fjells! Søndag er vårt fokus portrett og mennesker foran kamera. Etter en runde med informasjon om kamera og lys, dagslys og blits og hvordan få en modell til å slappe av, får vi prøvd oss... på begge sider av kamera. Spennende og lærerikt!

 

Hilsen fra Olav