August, september og oktober på Venabu

28.07.2020 22:17

Oppsummering så langt....!

Sommerens fotokurs har gått veldig flott til tross for noen små virus...som har ønsket å stikke kjepper i hjulene for oss! Vi har hatt fulltegnede kurs både på makro, og sommerkurset. Alle er fornøyde med både opphold og innhold, - og vi har holdt på både helsen og humøret. 12 deltagere på makrokurset har fått øynene opp for de små motiv - og sett at med litt trening kan vi lage både kreative og spennende bilder av nesten hva det skulle være. Tusen takk for super innsats og mye moro! Legger ved noen bilde-eksempler:

Sommerkurset over 5 dager har også vært avholdt i fantastisk sommervær med over 20 pluss og sol hver dag! (viktig med god planlegging). Det har blitt mange flotte turer rundt om på fjellet, til seters og i dalene på begge sider av Venabu og Venabygdsfjellet. Dyktige og engasjerte deltagere har fått nye opplevelser, ny kunnskap og mer erfaring i å fange de gode motiver. 

Takk til dere alle - både på makro-kurset - og på sommerkurset. Dette må vi gjøre igjen! Noen bilder;

   

  

Fotokurset 21-23. august. Fotokurs med landskap og portrettfotografering er vel i havn og med stor entusiasme og mye moro har våre deltagere fått prøvd seg både bak - og foran kamera. Sommer på fjellet kan ikke bli bedre enn med hyggelige mennesker, flotte motiver og bra fotovær. Takk til våre dyktige og kreative deltagere for en hyggelig helg på Venabu!

Fototreffet 17-20. september så lenge ut til å kunne bli avlyst, men vi fikk det til også i år! 25 glade fotografer har i løpet av 4 hektiske dager fått masse inspirasjon, fotografiske utfordringer, tur til Rondane Nasjonalpark, fotoutstilling - og mye moro! Vi 3 kursledere; Jørn Areklett Omre, Erik Damsgaard og undertegnede takker for super innsats, og en flott workshop i fotoboblen. Med været på vår side ble dagene utnyttet til fulle, med fotografering, og lunch i det fri. Utstillingen kom på vegg på rekordtid (for oss!) - og dermed ble det også en bonus; Konsert med 2 glade herrer; Dag og Erik. Tusen takk til dere begge for et underholdene og hyggelig avbrekk i fotograferingen! Vi ønsker dere velkommen tilbake til nytt Fototreff i 2021. Det 14-ende i rekken! Se program i forsiden for datoer!

"Mellom to årstider" 30. oktober - 01. november ble årets siste fotokurs på Venabu i 2020. I år ble det en blandling av høst og vinter med vinter på fredag og lørdag, og høst på søndag. Vi fikk tid til å male med lys på fredagskvelden og med spennende lys og skiftenede skyer og sol på ørdag var det duket for kreative og spennende motiver. Lørdagskvelden var det Viltaften med 12 retter og fantastisk mat og drikke. Etter 4,5 timer var det ikke så mye energi til fotoaktiviteter den kvelden! Søndag var vårt fokus portrett og mennesker foran kamera. Etter en runde med informasjon om hvordan få en modell til å slappe av, og litt tekinikk om dagslys og blits, fikk alleprøvd seg på begge sider av kamera. Takk for en hyggelig helg og god innsats fra våre deltagere! Håper å se dere tilbake på Venabu for nye kurs i 2021.

Velkommen til fjells og til nye opplevelser og ny fotoglede.

 

Hilsen fra Olav