Proffklubben i Oslo Skatehall

29.05.2018 22:07

Action fotografering er en aktivitet som krever perfekt timing og tett samarbeid mellom fotograf og modell. Tirsdag 5. juni samles Proffklubben til en fotografisk utfordring. Vi tar turen til Voldsløkka og Oslo Skatehall, - byens stolthet når det gjelder brett med hjul - eller skateboard på godt norsk! Proffklubben er en gruppe fotoentusiaster som er opptatt av å bli best mulig til å ta bilder av et bredt utvalg av ulike motiv. Vi er rundt omkring og fotograferer både mennesker og landskap + mye mer....!

Proffklubben er på plass fra kl. 17:30 og vil fotografere kreative bilder av de som ønsker, - Gratis! Har du et triks du ønsker å forevige? Da er det bare å møte opp tirsdag 5. juni. Du får flotte bilder til fri bruk. For oss er dette ment som en mulighet til å bli bedre fotografer, og å til å trene på å fange action og motiver i fart..!

Er du under 18 år...må du har tillatelse fra foresatt for å bli fotografert. Ta med far eller mor - så ordner vi dette enkelt og greit. Benytt muligheten til å få proffe bilder av deg selv. Ta turen til Oslo Skatehall tirsdag 5 juni neste uke!

Vi gleder oss til å se deg i Oslo Skatehall.