Nye fotokurs på Venabu i 2017

08.11.2016 12:23

Her er oversikten over fotokurs på Venabu Fjellhotell i 2017

Vi holder fotokurs på 15-året for både nybegynnere og viderekomne. Lær å utnytte ditt digitale kamera og bli mer kreativ i valg av motiver. Få personlig oppfølgning og full kontroll på kamerainnstillinger, som blenderåpning, lukkertid og ISO. Bli en bedre fotograf på Venabu Fjellhotell. Finn det kurset som passer best.

Dette er også den perfekte julegaven til en fotointeressert venn eller familiemedlem...eller hvorfor ikke til deg selv!

Har du spørsmål om kursinnhold, eller ønsker å melde deg på; Kontakt meg; olav@stormphoto.no

3 - 5 februar - Det blå lyset - Vinterfotografering - Grunnkurs

24 -26 mars - Natur og portrett fotografering - Grunnkurs

16 -18 juni - Bli en bedre fotograf - Arbeidsflyt og kreativitet - Videregående kurs NB! Ny dato!

30 juni - 2 juli - Små landskap gir store opplevelser.  Makro - Grunnkurs

3 - 7 juli - Ukeskurs - 5 sommerdager med nytt tema hver dag - Grunnkurs

18 - 20 august - Kreativ fotografering ute og inne- Lær å bruke blits - Grunnkurs

13 - 17 september - Fototreff 10 års- jubileum - Workshop over 5 dager med 3 fotografer

27 - 29 oktober - Natur i endring, Bildebehandling, lyslære, råformat og portrett fotografering - Videregående kurs

-------------------------------------------------------------------------------

NB! Priser på fotokursene inkluderer kursavgift, kost og logi fra middag fredag til og med lunch søndag. Trenger du å bli hentet på Ringebu tog/ buss-stasjon; kr. 190,- pr. pers en vei. For å reservere plass innbetales et depositum på kr. 500,- til konto; 2100.05.00116 merk med navn og kurs. Har du spørsmål om oppholdet, ta gjerne kontakt med Venabu Fjellhotell på telefon; 6129 3200.

----------------------------------------------------------------------------------

3- 5 Februar  - Det blå lyset - Vinterfotografering - Grunnkurs 

Dette er vinterkurset med stor V. Januar og februar er de flotteste vintermånedene med snø på trærne, tørt og stabilt vintervær, samt et helt spesielt blått lys. Kurset vil ta for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan bilder kan bli bedre ved å ta styring på eksponering, fokusering og hvitbalanse. Har du tidligere ofte fotografert på tilfeldige innstillinger uten en klar plan, vil du se hvordan du kan få bedre kontroll med bevisste valg. Du vil lære om bruk av lukkertid og blenderåpning, komposisjon, utnyttelse av lyset samt få inspirasjon til å bli en bedre fotograf. Det blir undervisning og personlig oppfølgning både ute og inne, skitur lørdag og søndag, samt bildevisning med konstruktive tilbakemeldinger. Vintermotiver spenner over et stort spekter fra vidstrakte fjell-landskap til små iskrystar. Vi vill utforske lysets endringer gjennom dagen og hvordan vi kan formidle stemningen i det blå vinterlyset. Om kvelden vil det bli fotografering av stjernehimmelen, månen og kanskje nordlys.  Vi vil også "male med lys". Dette er kurset for deg som vil kombinere vinterens vakreste motiver med, flotte skiturer, konstruktive bildegjennomganger og mye nyttig kunnskap og inspirasjon. Vi håper å se deg på fjellet i februar!

Pris for vinterkurset; kr. 4.200,-

24-26 mars - Natur og portrett fotografering - Grunnkurs

Marskurset er en fin anledning til å lære mer om hvilket potensial som ligger i den digitale teknologien, og kunne utnytte dette med ditt kamera. Du lærer å ta kontroll på viktige innstillinger som påvirker eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan man blir mer bevisst og kreativ i vår motivjakt. Det blir undervisning inne og fototurer ute i fjellet. Med oppgaver som skal løses praktisers det teoretiske vi har gjennomgått. Du får personlig oppfølgning og hjelp til å finne frem på ditt kamera. På marskurset vil vi også se på hvordan vi kan ta gode portrett og familiebilder. Ved å bli mer bevisst på lyset og hvordan lyset tegner et landskap, - eller et ansikt, - vil du gradvis ta bede bilder. Vi vil lære om hvordan vi kan utnytte både dagslys og blits på en god måte. Det blir oppgaver som skal løses, bildegjennomgang på storskjerm, - og tilbakemeldinger som kan gjøre dine bilder enda bedre! Bli med og la deg inspirere til å få større fotoglede. På alle vinterkurs bruker vi ski til å komme oss ut i terrenget på Venabygdsfjellet.

Pris for marskurset; Kr. 4.400,-

16-18 juni - Bli en bedre fotograf - Arbeidsflyt og kreativitet - Videregående kurs. NB! Dette kurset er nå flyttet en uke frem!

Junikurset er et videregående kurs med gjennomgang av viktige kamerafunksjoner. Vi vil se på hvordan du kan bli en bedre fotograf når du tar bevisst styringen på eksponering, og andre viktige innstillinger. Juni er en fantastisk måned og fjellet blir frodig og grønt. Vi lærer hvordan landskapet kan fotograferes på spennende måter og gi deg mer kreative og interessante bilder. Du får hjelp både inne og ute og med teknisk forståelse gjennom praktisk fotografering. Vi vil se på fordeler ved å bruke manuell eksponering, råformat og ulike teknikker som kan gi deg bedre bilder.  Det blir oppgaver som skal løses og bildegjennomgang med lærerike tilbakemeldinger. På dette kurset vil vi også se på hvordan vi kan planlegge en konstruktiv arbeidsflyt, fra opptak til bildebehandling frem til ferdig foto. Vi er ute på tur både lørdag og søndag, så tiden både på dag- og kveldstid vil bli godt utnyttet. Du bør ha et oppdatert bildebehandlingsprogram på din datamaskin for å få best mulig utbytte av kurset. Ikke glem å ta med deg et stativ.

Pris for junikurset; Kr. 4.200,-

30 juni - 2 juli - Små landskap gir store opplevelser/ Makro - Grunnkurs

Vi er ute i fjellet og blir godt kjent med de muligheter som finnes i et moderne digitalkamera. Denne helgen vil vi fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. Ved å bli mer våken på små detaljer, vil en ny verden åpnes. Du vil lære hva som er viktig å tenke på med kamerainnstillinger, eksponering og fokusering når du beveger deg ned i terrenget. Hvordan kan du få gode nærbilder og god skarphet i bildet? Ved å utnytte dybdeskarphet og brennvidde vil du se at makromotivene blir bedre. Hvis du ikke har et makro-objektiv, vil et nærfilter eller et sett med mellomringer være et alternativ til makroeventyret. (Se min oversikt over makroutstyr i egen artikkel i forsidemenyen; Kamera og annet utstyr). Det blir bildegjennomgang og konstruktiv bildekritikk som du garantert vil lære mye av. Er du glad i fotografering og sommerturer ut i fjellet, - så er det bare å krysse av i kalenderen for kurs denne helgen. Velkommen til en spennende og morsom fotohelg. Ta med deg kamera, stativ,  og en løs blits om du har.

Pris for makrokurset; Kr. 4.200,-

3 - 7 juli - Ukeskurs - 5 sommerdager med kreativ fotografering

Sommerkurset er veldig populært og vi har mye tid på oss til å bli godt kjent med både hverandre og et fantastisk fjellområde. Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, stort og smått - samt portrett. Om ettermiddagene blir det bildegjennomgang på storskjerm og tilbakemeldinger av dagens fangst, samt tips og triks som kan gjøre at dine bilder får et kreativt løft . Du vil få tett personlig oppfølgning og vil lære mye av både egne bilder, samt av å se hvordan andre har tenkt og løst de samme oppgavene. Teori og teknikk vil bli praktisert, og vi vil se på hvordan lukkertid, blenderåpning og ISO kan gjøre en forskjell for dine bilder. Det blir turer både i høyfjellet med kaffe på bålet, rømmegrøt og dyr på seteren, samt hyggelige turer i dalen til kulturminner som stavkirke og lokal bebyggelse. Med felles måltider og god tid til hyggelig sosialisering, samt diverse kveldsaktiviteter er sommerkursene blitt en favoritt blant mange fotoentusiaster. Dette kurset har alt og er sommerens høydepunkt for meg! Vi vil også lære om organisering og redigering av digitale bilder. Kurset starter mandag etter felles lunch (kl. 14.30), og avsluttes fredag etter lunch. Pris for sommerkurset; Kr. 6.500,-

18 - 20 augustKreativ fotografering ute og inne- Lær å bruke blits - Grunnkurs

Augustkurset er et kurs for deg som ønsker bedre kontroll på kamera, samt tips og triks for å få mer ut av motivene. På dette kurset får du kreative utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, samt hjelp til å stille inn kamera slik at du lettere kan kontrollere hvordan motivet gjengis i bildet. Vi vil ta for oss bruken av grunnleggende innstillinger i kamera som påvirker uttrykket i bildet. Du vil lære om lys og farger samt kreativ bruk av blits. Ha du en løs blits, så ta den med og du vil oppdage at den kan brukes til mye mer enn du kanskje har brukt den til tidligere! Med oppgaver og utfordringer drar vi ut på tur både i fjellet og i dalen for å fotografere. Her blir det mange flotte motiver og hyggelig samvær med likesinnede fotoentusiaster. Gjennom bildevisninger og konstruktive tilbakemeldinger vil du se hvordan du kan ta kontroll på fotograferingen, og kreativiteten. August er fantastisk flott på 1000 meters høyde! Det er sommer på Venabygdsfjellet og vi utnytter dagene, - og kveldene til fotoaktiviteter. Velkommen til fjells og til de åpne landskap!

Pris for augustkurset; Kr. 4.200,-

13 - 17 september - Fototreff 10 års- jubileum - Workshop over 5 dager med 3 fotografer

Denne helgen blir det Fototreff på Venabu! Siden 2008 har vi hatt gleden av å invitere både tidligere og nye kursdeltagere til en lang fotohelg som er annerledes enn et vanlig kurs. Treffet ledes av fotografene Jørn Areklett Omre, Erik Damsgaard og Olav Erik Storm. Vi starter på onsdag etter middag og får nå en ekstra dag sammen. Det blir ulike foredrag med bildevisninger, hyggelige turer ut i fjellet, bilderedigering, printing og montering av fotoutstilling, samt avstemning og premiering på de beste bildene. Kurslederne gir personlig oppfølgning og legger vekt på bevisst arbeidsflyt og hva som skal til for hver enkelt for å bli en bedre fotograf. Fototreffene har blitt en fantastisk happening med mange kjente ansikter som har vært med oss flere ganger tidligere, hyggelige måtider både inne og ute, sosialt samvær med "fotofamilien", overraskelser og mye humor. Benytt anledningen til å bli med denne workshopen og få med deg en spesiell opplevelse i høstfarger på Venabygdsfjellet. Se egne artikeler om tidligere Fototreff. Vi har begrenset antall deltagere til 30 stk. slik at alle får god oppfølgning. Treffet starter etter middag (kl. 20.00) på onsdag 13. september. Pris for Fototreffet vil komme i egen annonsering med detaljert program og mer informasjon.

27 - 29 oktober - Natur i endring, Bildebehandling, lyslære, råformat og portrett fotografering - Videregående kurs

Siste helgen i oktober er en flott anledning til å oppleve fjellet i endring. Overgangen mellom høst og vinter gir dramatisk landskap og uvanlige motiver. Med klar luft og god sikt ligger det til rette for å fange imponerende landskapsmotiver. Vi vil denne helgen være både inne og ute og se på ulike teknikker som kan gjøre deg til en bedre fotograf. Du vil også lære om blits og portrettfotografering, og se hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Vi gjennomgår eksponerings-teknikk, arbeidsflyt og kameraforståelse  Det blir fokus på kreativ og bevisst fotografering ute i terrenget. Med oppgaver og bildegjennomgang på storskjerm, gjennomgang av råfilkonvertering, samt tips og triks i etterbehandliong, vil du få nye grep i fotograferingen. Når natten senker seg tar vi en tur ut for å "Male med lys". Bli med opp på fjellet, det vil garantert gi deg ny inspirasjon til å finne spennende motiver og en oppladning før vinteren. Ta med deg stativet og blits om du har.  Du bør ha et bildebehandlingsprogram på din datamaskin. Pris for oktoberkurset; Kr. 4.600,-

Generell informasjon om alle kurs;

Vi er både ute og inne på alle fotokurs. Ta med utstyr og klær for årstiden. Varmt og vanntett fottøy, vindjakke gjerne med hette og hansker er greit å ha. På vinterkursene går vi på ski. Det blir ikke lange og slitsomme turer på noen kurs. Det viktigste er å komme ut og nyte dagen og fjellet, samt ta gode bilder. Ta med et sitteunderlag, sekk med plass til mat og utstyr, samt kamerastativ om du har. Ta gjerne med egen termos som du kan få fylt opp med ønsket drikke før vi drar ut på tur. Vi baserer oss på at deltagere har egen pc/ mac og har noe erfaring med å legge inn og velge ut bilder. Har du ikke pc, så kan du leie på hotellet. Har du spørsmål om kurs eller oppholdet, så kontakt undertegnede eller Venabu Fjellhotell. Vi starter helgekurs på fredag etter middag og bruker tiden godt gjennom lørdagen og frem til felles avslutning og lunch på søndag. Hyggelig sosialt samvær, ny kunnskap og inspirasjon, samt mye humor og fotoglede gjør at mange deltagere kommer tilbake til oss på Venabu. Som kursdeltager får du også et stort pdf-kompendium med alle tekniske og praktiske tema vi har snakket om. Vi ser frem til å se deg også på et fotokurs i 2017. 

Velkommen til fjells - og velkommen til fotokurs på Venabu  Fjellhotell.

Med vennlig hilsen fra kursleder fotograf Olav Erik Storm og hotellvert Line Tvete.

www.storm-photo.net      www.venabu.no

 

 

 

 

 

 

22 - 24 januar - Det blå lyset - Vinterfotografering - Grunnkurs

11 -13 mars - Natur og portrett - Grunnkurs. 

10 -12 juni - Landskap og lokalt miljø - Grunnkurs

1 - 3 juli - Små landskap gir store opplevelser.  Makro - Grunnkurs

4 - 8 juli - 5 sommerdager med nytt tema hver dag - Grunnkurs

19 - 21 august - Natur fotografering og lokalt bygdemiljø - Grunnkurs

15 - 18 september - Fototreff; 4 dagers workshop med 3 fotografer. 

28 - 30 oktober - Natur i endring, råformat og portrett - Videregående kurs

 

22 - 24 januar  - Det blå lyset - Vinterfotografering - Grunnkurs

Dette er vinterkurset med stor V. Januar og februar er de flotteste vintermånedene med snø på trærne, tørt og stabilt vintervær, samt et helt spesielt blått lys. Kurset vil ta for seg grunnleggende forståelse for hvordan du kan få mer utbytte av ditt digitale kamera. Vi ser på hvordan dine bilder kan bli bedre ved å ta styring på bl. a. eksponering, fokusering og hvitbalanse. Har du tidligere ofte fotografert på Auto, eller tilfeldige innstillinger, vil du se hvordan vi kan få bedre kontroll med bevisste valg. Du vil lære om bruk av lukkertid og blenderåpning, bevisst komposisjon, utnyttelse av lyset samt få inspirasjon til å bli en bedre fotograf. Det blir undervisning og personlig oppfølgning både ute og inne, skitur lørdag og søndag, samt bildevisning med konstruktive tilbakemeldinger. Vintermotiver spenner over et stort spekter fra vidstrakte fjell-landskap til små iskrystaller, - vi utforsker begge! Pris for januarkurset er kr. 3.950,-

11 -13 mars - Natur og portrett - Grunnkurs

Marskurset er en fin anledning til å lære mer om ditt kamera og hvilket potensial som ligger i den digitale teknologien. Du lærer å ta kontroll over eksponering, fokusering og hvitbalanse. Vi lærer komposisjonsregler og hvordan bli mer bevisst og kreativ i vår motivjakt. Det blir undervisning inne og fototurer i fjellet. Med oppgaver som skal løses får vi praktisert det teoretiske som er blitt gjennomgått. Du får personlig oppfølgning og hjelp til å finne frem på ditt kamera. På marskurset vil vi også se på hvordan vi kan ta et godt portrett. Ved å bli mer bevisst på lyset og hvordan lyset tegner et landskap, - eller et ansikt, - vil du gradvis ta bede bilder. Det blir oppgaver som skal løses, bildegjennomgang på storskjerm, - og tilbakemeldinger som kan gjøre dine bilder enda bedre! Pris for marskurset er kr. 4.200,-

10 -12 juni - Landskap og lokalt miljø - Grunnkurs

Junikurset er et grunnleggende kurs med gjennomgang av viktige kamerafunksjoner. Vi skal se på hvordan du kan bli en bedre fotograf når du tar styringen på eksponering. Juni er en fantastisk måned og fjellet blir frodig og grønt. Vi ser hvordan landskapet kan fotograferes på spennende måter og gi deg kreative og interessante bilder. Du får hjelp både inne og ute og med teknisk forståelse gjennom praktisk fotografering vil fotogleden bli større, (og bildene bedre!). Det blir oppgaver som skal løses og bildegjennomgang med lærerike tilbakemeldinger. På dette kurset vil vi også se på vakre fjellets natur, men også hvordan lokal bebyggelse og bygde-tradisjoner kan formidles på en interessant måte. Vi er ute på tur både lørdag og søndag, så tiden blir godt utnyttet.

Pris for junikurset er kr. 3.950,-

1 - 3 juli - Små landskap gir store opplevelser/ Makro - Grunnkurs

Vi er ute i fjellet og blir godt kjent med de muligheter som finnes i et moderne digitalkamera. Denne helgen vil vi fokusere på små motiver. Er du nysgjerrig på makro-fotografering, og har lyst til å ta bedre nærbilder, så er dette helgen for deg. Ved å bli mer våken på små detaljer, vil en ny verden åpnes. Du vil lære hva som er viktig å tenke på med kamerainnstillinger, eksponering og fokusering når du beveger deg ned i terrenget. Hvordan kan du få god skarphet i bildet? Du trenger ikke å ha et makro-objektiv for å være med på julikurset, men et nærfilter eller et sett med mellomringer kan være en start på makroeventyret. (Se min oversikt over makroutstyr i egen artikkel i forsidemenyen; Kamera og annet utstyr). Det blir bildevisning og konstruktiv bildekritikk som du garantert vil lære mye av. Er du glad i fotografering og sommerturer ut i fjellet, - så er det bare å krysse av i kalenderen for kurs denne helgen. Velkommen til en spennende fotohelg. Pris for julikurset er kr. 4.200,-

4 - 8 juli - 5 sommerdager med kreativ fotografering

Sommerkurset er veldig populært og grunnen til det er av vi har god tid på oss til å bli kjent med både hverandre og et fantastisk fjellområde. Vi tar for oss ett hovedtema hver dag og du vil få oppgaver som skal løses på mange ulike lokaliteter. Vi fokuserer på natur og landskap, lokale bygdetradisjoner, makrofotografering, fjell og vidde, - samt portrett. Om ettermiddagene blir det bildevisning på storskjerm og gjennomgang av dagens fangst, samt tips og triks i etterbehandlingen av dine bilder. Du vil få personlige tilbakemeldinger og lærer mye av både egne bilder, samt av å se hvordan andre har tenkt og løst de samme oppgavene. Teori og teknikk vil bli praktisert, både ute og inne. Det blir turer både i høyfjellet med kaffe på bålet, rømmegrøt og dyr på seteren, samt tur i dalen til kulturminner som stavkirke og lokal bebyggelse. Med felles måltider og god tid til hyggelig sosialisering, er sommerkursene blitt en favoritt blant mange fotoentusiaster. Dette kurset er sommerens høydepunkt for meg! Vi ser også på organisering og redigering av digitale bilder. Kurset starter mandag etter lunch, og avsluttes fredag etter lunch. Pris for sommerkurset er kr. 6.100,-

19 - 21 augustNatur fotografering og lokalt bygdemiljø - Grunnleggende kurs

Augustkurset er et kurs for deg som ønsker bedre kontroll og forståelse for innstillingene i kamera, samt tips og triks for å få mer ut av motivene. På dette kurset får du kreative utfordringer, tett personlig oppfølgning inne og ute, og hjelp til å stille inn kamera slik at du selv kan styre hvordan landskapet skal gjengis i bildet. Vi drar ut på tur både i fjellet og ned i dalen for å fotografere lokal kirke og gamle gårder. Her blir det mange flotte motiver og hyggelig samvære med likesinnede fotoentusiaster. Gjennom bildevisninger med konstruktive tilbakemeldinger vil du se hvordan man kan ta kontroll på fotograferingen. Dette er høysommer på Venabygdsfjellet. Ta med shorts! Pris for augustkurset er kr. 4.200,-

15 - 18 september - Fototreff workshop med 3 fotografer - fotoutstilling og ny inspirasjon

Denne helgen blir det Fototreff på Venabu! Siden 2008 har vi hatt gleden av å invitere både tidligere og nye kursdeltagere til en lang fotohelg som er annerledes enn et vanlig kurs. Treffet ledes av fotografene Jørn Areklett Omre, Erik Damsgaard og Olav Erik Storm. Vi starter på torsdag etter middag og får 4 dager sammen. Det er selvfølgelig også anledning til å være med fra fredag. Det blir foredrag med bildevisninger, hyggelige turer ut i fjellet, bilderedigering, printing og montering av fotoutstilling, samt avstemning og premiering på de beste bildene. Kurslederne gir personlig oppfølgning og legger vekt på hva som skal til for å bli en bedre fotograf. Benytt anledningen til å bli med denne workshopen og få med deg en spesiell opplevelse i høstfarger på Venabygdsfjellet. Se egen artikkel om Fototreffet i 2014 og 2015. Vi har begrenset antall deltagere til 30 stk. slik at alle får god oppfølgning.

28 - 30 oktober - Natur i endring - Vi maler med lys - Videregående kurs

Siste helgen i oktober er en flott anledning til å oppleve fjellet i endring. Overgangen mellom høst og vinter gir dramatiske motiver. Med klar luft og god sikt ligger det til rette for å fange imponerende og dramatiske landskapsmotiver. Vi vil denne helgen være både inne og ute og se på ulike teknikker som kan gjøre deg til en bedre fotograf. Vi vil også se på blits og portrettfotografering, - og på hvordan ulike lyskilder kan brukes på kreative måter. Eksponerings-teknikk vil bli gjennomgått, men vi legger hovedfokus på bildetagning og kreativ og bevisst fotografering ute i terrenget. Det blir oppgaver og bildegjennomgang på storskjerm, samt tips og triks i etterbehandliong og råfilkonvertering. Når natten senker seg tar vi en tur ut for å "Male med lys". Bli med en tur på fjellet, det vil garantert gi deg ny inspirasjon til å finne spennende motiver og en oppladning før vinteren. Ta med deg stativet og blits om du har. Pris for septemberkurs er kr. 4.350,-

Generell informasjon om alle kurs;

Vi er både ute og inne på alle fotokurs. Ta med utstyr og klær for årstiden. Varmt og vanntett fottøy, vindjakke gjerne med hette og hansker er greit å ha. På vinterkursene går vi på ski. Det blir ikke lange og slitsomme turer på noen kurs. Det viktigste er å komme ut og nyte dagen og fjellet, samt ta gode bilder. Ta med sitteunderlag, sekk til mat og utstyr når vi skal ut i fjellet, samt kamerastativ om du har. Vi baserer oss på at deltagere har egen pc/ mac og har noe erfaring med å legge inn og velge ut bilder. Har du ikke pc, så kan du låne på hotellet. Har du spørsmål om kurs eller oppholdet, så kontakt undertegnede eller Venabu Fjellhotell. Vi starter fredag etter middag og bruker tiden godt gjennom lørdagen og frem til felles avslutning med lunch på søndag.

På alle kurs vil du lære hvordan du får et forhold til lys og eksponering med bevisst valg av ISO, lukkertid og blenderåpning.

Du vil få størt utbytte av kurset om du har et speilrefleks- eller hybridkamera, med halvautomatiske- og manuelle innstillinger.

Uansett nivå eller kompetanse er alle grunnkurs beregnet på å gi deltagere bedre kontroll på kamera og større glede av fotograferingen.

 

Velkommen til fjells - og velkommen til fotokurs på Venabu  Fjellhotell.

Med vennlig hilsen fra fotograf Olav Erik Storm og hotellvert Line Tvete.

www.storm-photo.net      www.venabu.no